I  OVER ONS

Werken bij boanews
Alle Vacatures

Broadway Of Antwerp - Vandaag boanews.be

Broadway of antwerp bestaat sinds 2013, en brengt sindsdien theaternieuws uit héél Vlaanderen. Eind 2016 nam de website een zijspoor en werd het format door Adrem uitgebracht. In 2017 bleef het magazine overeind op social media door Melissa Verhulst (hoofdredactrice sinds 2016). Eind 2018 is er opnieuw website www.boanews.be. Sinds begin 2019 is er een een nieuwe look&feel, website en een leden community. Later dit jaar presenteert BOA nog het BOA MOBILE en BOA LIVE platform.

De redacteuren  - Professioneel talent

M/V GEZOCHT HOOFDREDACTEUR -  Dagelijkse Leiding redactie en kernteam 

(ad-interim; Gregory Verstraelen ) solliciteer hier voor Hoofdredacteur

Silke Desiron - Journalist

Heeft een succesvol traject Media & entertainment business achter de rug bij Thomas More Hogeschool.  Ze schreef al eerder voor Zodiak en deed een productie & redactie stage Hotel hungaria

Julie Putseys - Journalist

Putseys werkt al 8 jaar als freelance journalist bij diverse media. Ze heeft voornamelijk bij Het Nieuwsblad aan de slag geweest als regio en eindredactie van regio artikels. Daarnaast werkt ze nog voor een aantal magazines en websites zoals Pas Uit, VERZIN en Cultuurkuur

Jacco Plooijer  - Journalist i.s.m. Musical World

Jacco beheert en schrijft o.a. voor Musical World Nederland en werkt als journalist bij diverse media in Nederland. Hij schrijft voor ons de international gerelateerde artikels.

Kristel Goddevriendt - Presentatie BOA live

Heeft een enorme passie voor theater en heeft al gewerkt voor marketing campagnes van o.a. KBC en Brussels Airlines. Ze draait regelmatig mee op de set van bekende vlaamse producties en sinds 2019 presenteert ze het actualiteits magazine REPO op onze website.

Tom Bergs - Journalist i.s.m. De Recensieman

Na zijn middelbaar ging ik aan de slag als administratief medewerker bij de politie. Daarnaast scheef hij o.a. de politiethriller "Dubbelleven" en scheef hij boeken voor uitgeverij Het Punt. Zijn liefde voor theater omschrijft hij in de vorm recensies. De Recensieman schrijft o.a. voor ons met een kritische blik op Cultuur.

Marc Dhollander - Radio en Podcast i.s.m. Radio Express

Vincent De Konick - Blogger

De Konick heeft gewerkt voor een aantal grote theater en musical websites. 

Claudia Van den Houte - Blogger & redactie REPO & kernteam

Schrijft voor een aantal bekende theater en musical websites in Nederland.

Gregory Verstraelen - Oprichting en marketing

Bezieler en oprichter van BOA sinds de opstart in 2013. Heeft de ruwbouw van BOA omgetoverd tot een website dat vandaag theaternieuws uit héél Vlaanderen brengt. Eind 2016 nam de website een zijspoor en werd het BOA Magazine format door Adrem uitgebracht.  Verstraelen werkte in tussentijd voor meerdere productiehuizen en theaters als freelance marketeer. Eind 2018 nam Gregory Verstraelen de fakkel terug over. Een nieuw logo, nieuwe website, en meer (theater)nieuws laat de toekomst er verzekerd uitzien. Maakt ook opnieuw deel uit van het kernteam voor marketing en development.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0