18 jarige musicalacteur Arne Decock overleden

Musicalacteur Arne Decock is overleden nadat hij op de paal van de bovenleiding van een spoorlijn was geklommen. De jonge Arne kreeg een stroomstoot van 3.000 volt en viel naar beneden. De opgetrommelde hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar dat was tevergeefs.


Het ongeval gebeurde te Lange Lei in Boom. “Hij is daar het NMBS-terrein opgegaan en klom op een paal van de bovenleiding. Toen is hij geëlektrocuteerd. "Er was geen kwaad opzet, noch een tussenkomst van derden” zegt de woordvoerster van het parket Antwerpen.


Arne Decock speelde in 2016 een van de hoofdrollen in de musical Kadanza Togheter van Studio 100 en Ketnet.


Arne Decock was een jonge, talentvolle musicalster. Drie jaar geleden speelde hij als 15-jarige de hoofdrol in ‘Kadanza T2gether’, een Ketnetmusical geproduceerd door Studio 100. Daarnaast had hij ook rolletjes in de films ‘De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard’ waarin hij de rol van Sin speelde, en ‘Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer’ waarin hij Finn speelde. Arne was bijzonder populair bij de Ketnetkijkers. Zijn Instagram-account telt bijna 13.000 volgers. Gisteren reageerden zowel vrienden als fans daar geschokt op het nieuws van zijn overlijden. Ook de musicalwereld is in rouw na zijn dood.


Het gehele BOA news team wenst zijn familie, vrienden en collega's heel véél sterkte.
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0