Nathalie Meskens zet indrukwekkende Motown show neerAfgelopen zaterdag vond de aftrap van de Meskens in Motown-tour plaats in de Roma in Antwerpen. Na een paar succesvolle muzikale tours in de theaters is Nathalie Meskens terug met een nieuwe show.

“’Motown’ muziek is dit keer waar het allemaal om draait. Een opzwepende avond vol herkenbare nummers uit eind jaren 60-begin 70.

Meskens zingt Marvin Gaye,The Supremes,The Four Tops en eert vele andere artiesten. Ook al heeft u niet in deze tijd geleefd, iedereen kent deze muziek en krijgt er onmiddellijk een nostalgisch gevoel van.

Motown kent meer hits dan de Beatles,de Stones en Elvis Presley samen. Meskens wordt in dit stomende, theatrale, muzikale programma begeleid door tien topmuzikanten!”

Deze aankondiging legt de lat voor Nathalie Meskens meteen heel hoog. Echter heeft ze deze verwachting zelfs nog overtroffen en kregen we een totaal andere Nathalie Meskens te zien dan verwacht. Vanaf haar eerste nummer Baby Love heeft ze de juiste toon gezet voor een spectaculaire show. Zowel Nathalie als 10 muzikanten hebben zichtbaar plezier en dit werkt aanstekelijk voor de gehele zaal. Waar de zaal de eerste helft van de voorstelling volledig geboeid vanuit hun stoel toekeek hoe het geheel van het podium afswingden, gingen de voetjes vanaf de tweede helft ook bij het publiek van de vloer. De tweede helft leek iets eentoniger te worden, totdat ze onverwachts uit de hoek kwam met een aantal swingende nummers, waarvan enkele in een medley vervat. Het lichtontwerp gaf een extra show element, waar goed mee omgegaan is. Daarbij kregen de backing vocals ook een prominente plaats in het geheel, waarbij Judith Okon en Steve Kashala hun motown talenten dankbaar hebben kunnen tonen. Ondanks dat Motown muziek al een aantal decennia oud is, was de muziek herkenbaar en goed gekozen voor een breed publiek.

Kortom een swingend avondje uit voor jong en oud!

Praktische informatie:

http://huubcolla.be/meskens_in_motown.htm

za 17 september

do 22 september

vr 23 september

za 24 september

vr 30 september

za 8 oktober

vr 14 oktober

za 15 oktober

vr 21 oktober

wo 26 oktober

vr 28 oktober

za 29 oktober

vr 4 november

za 5 november

za 12 november

vr 18 november

vr 25 november

vr 2 december

za 3 december

do 8 december

za 10 december

do 22 december

vr 23 december woe 25 januari

20.00u

20.45u

20.30u

20.00u

20.30u

20.15u

20.15u

20.15u

20.15u

20.15u

20.00u

20.00u

20.15u

20.00u

20.30u

20.30u

14.00u + 20.15u

.

20.30u

20.00u

.

20.00u

20.15u

.

CC Overpelt

CC Halle

CC Eeklo

CC Puurs

CC Tielt

CC Lint

CC Beerse

CC Tienen

CC Genk

CC Mol

CC Tessenderlo

CC Knokke-Heist

CC Herzele

CC Dendermonde

CC Tongeren

CC Bornem

CC Merksem

CC Aalst

CC Zemst

CC Wemmel

CC Vilvoorde

CC Schoten

CC Geel

Roma Borgerhout

#NathalieMeskens #DeRoma

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0