Maak je dromen waar met ArtistikOmdat het workshopaanbod van De Proefkonijnen jaar na jaar bleef groeien, werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan. In 2016 vonden er bij de organisatie 12 verschillende stageweken voor jongeren plaats en sinds twee jaar waren er ook de wekelijkse lessen op zaterdag.

Deze werking blijft behouden, maar wordt nu samengevoegd én verbreed onder één noemer: Artistik.

Bij Artistik kan je terecht voor theaterkampen, acteerworkshops, musicalstages, singer songwritingkampen, zangworkshops en nog veel meer. Allen hebben ze één ding gemeen: de vrijheid waarin jij de artiest in jezelf kan ontdekken!

De docenten zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Daphne Paelinck (De Elfenheuvel) die zelf al 7 jaar de bestaande workshops leidt, verzamelt rond zich collega’s als Helle Vanderheyden (Grease, De Kotmadam, Prinsessia), Charlotte Campion (The Sound of Music, Assepoester), Céline Verbeeck (Nachtwacht) en de zingende broers Mathieu & Guillaume.

De musicalstage in de kerstvakantie is reeds volledig volzet. Maar je kan je nog wel inschrijven voor de ‘theaterjam’ in de herfstvakantie. Drie dagen lang acteren, experimenteren en improviseren rond Shakespeare. Voor meer info of andere stages vanaf 2017 check www.artistik.nu.

#artistik #deproefkonijnen

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0