Theaterkomedie “Blind Date” één maand voor première helemaal uitverkocht: Laatste extra shows in deHet is duidelijk, Vlaanderen kijkt uit naar ‚Blind Date’. Reeds één maand voor de première gingen alle 5.000 kaarten de deur uit ! Karen Damen en haar collega’s kondigden enkele weken geleden reeds vier extra voorstellingen aan in het Fakkeltheater te Antwerpen, maar ook deze waren in een mum van tijd uitverkocht. Regisseur Sven de Ridder reageert enthousiast: “Er wordt nogal wat afgelachen tijdens de repetities. Ik kan niet wachten om aan de theaterbezoekers het resultaat te tonen!”.

Producenten James Cooke en Bob Jennes kondigen nu voor een laatste keer extra voorstellingen aan: “Op 17, 18 en 19 februari zullen Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter van Asbroeck nog één weekend het beste van zichzelf geven. We moeten uitwijken naar Theater Elckerlyc, omdat het Fakkeltheater na ons onmiddellijk een andere productie heeft staan.”

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

‘Blind Date’ wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, ‘Aspe’ en zeer onlangs nog ‘Schone Schijn 2’.


Tickets en info:

“Blind Date”, een spetterende komedie van Brik Van Dyck in een regie van Sven De Ridder, in een productie van Uitgezonderd.

CAST BLIND DATE KANDIDATE KAREN DAMEN PRESENTATOR KÜRT ROGIERS JAGER 1 PETER VAN ASBROECK JAGER 2 MANOU KERSTING JAGER 2 ARON WADE

Extra weekend

17/02 20u30 18/02 20u30 19/02 15u00

Locatie

Theater Elckerlyc Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tickets & info

www.theaterblinddate.be 070 – 691 002

#UitgezonderdTheater #BlindDate

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0