De winterrevue heeft alle ingrediënten voor een gezellige avond uit tijdens de feestdagen!Alhoewel de uitdaging groot was, heeft Stany met zijn team de hoge verwachtingen waargemaakt. Met hilarische sketches zoals Grijs (met Nicole en Hugo in de rol van Sandy en Danny uit Grease), Nicole en Hugo zoeken Nicole en Hugo, de Vader Abraham-remix door Patrick Onzia en de menige hilarische conversaties tussen Britt Van Der Borght en Dirk Van Vooren, deze werden aangevuld met een hoop muzikaal geweld van hoge klasse, met o.a. een Anouk-medley door Lisa ‘Van The Voice’, een ‘sensuele’-medley door Ann van den Broeck en de ruwe liedjes van Udo Mechels. De duo’s die uit deze drie zangtalenten ontstonden tilde het muzikaler geheel tot een nog hoger niveau.

Het eerste deel bleef het publiek nog wat afwachtend en kwam het geheel soms iets traag op gang. Dit werd echter dubbel en dwars gecompenseerd door deel twee, waarbij het publiek uit volle borst meezong en meedeinde op de bekende nummers. Naast kwaliteit stond sfeer en gezelligheid duidelijk hoog in het vaandel en dit was voelbaar doorheen heel de zaal. Waar Nicole en Hugo misschien de gedachte op kunnen wekken van een ouderwetse revue, hebben zij bewezen zich ook staande te kunnen houden tussen dit jonge geweld in een revue die duidelijk in een moderner jasje is gestoken. Dit was zeker de meest moderne revue allertijden.

Het 8-koppige ballet, onder leiding van Laurent Flament, kreeg een terechte prominente plaats in de revue. De choreografieën werden tot in de puntjes uitgevoerd en het publiek kreeg vele dansstijlen te zien, met als hoogtepunt de choreografie tijdens de Anouk-Medley, waarbij het publiek met ingehouden adem aan het luisteren was naar Lisa, en met grote ogen aan het kijken was naar al het danstalent op het podium.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig avondje uit tijdens de feestdagen: zang, dans en sketches werden gemixt tot één wervelende show.

Praktische informatie:

De winterrevue speelt nog tot en met 15 januari in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Tickets en info: www.winterrevue.be


#Dewinterrevue #TheaterElckerlyc

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0