Extra voorstellingen ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ in krokus- én paasvakantie!‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ kent een vliegende start! Na afloop van de previews deze week – in een telkens tot de nok gevulde Capitole Gent – stonden jong en oud collectief op de banken en nu mag ook al bijna het bordje “UITVERKOCHT” gehangen worden aan Stadsschouwburg Antwerpen, voor de eerder aangekondigde extra voorstelling van ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ op 4 januari.

Gezien het enthousiasme van het publiek en de overweldigende vraag naar tickets, worden er extra voorstellingen van deze sprankelende sprookjesmusical voorzien in Stadsschouwburg Antwerpen op 25 februari om 17u en tijdens de paasvakantie, op 14 en 15 april om 14u.

In ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ laat ‘Voice’-revelatie en musicaldebutante Shauni Rau (Rapunzel) zich omringen door ervaren musicalrotten Thomas Van Goethem (kappersknecht Tobias), Liv Van Aelst (koningin), Marc Coessens (kapper Hilbrandt), Jasmin Jaspers (tovenares Fien) en Laurenz Hoorelbeke (tovenaar Titus).


Het verhaal Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe vrijbuiter niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal! Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Praktisch Stadsschouwburg Antwerpen 04/01/17 om 11u – Laatste tickets!! 25/02/17 om 11u, 14u en 17u 26/02/17 om 11u en 14u 14/04/17 en 15/04/17 om 14u Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar Duur: 75 minuten – zonder pauze

Tickets & info: www.musichall.be

#Rapunzel #MusicHall

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0