Sam Verhoeven componeert een nieuwe musical: doe jij auditie?Begin 2018 zal The Singing Factory zich aan een ambitieus project wagen. Ze maken een geheel nieuwe musicalcreatie, gebaseerd op het verhaal van de Magdalena-meisjes. Deze musical zal opgevoerd worden door de jongeren van jongerenkoor Youforia vanaf februari 2018.

Rudi Giron tekent voor de regie. Gevestigde waarde Sam Verhoeven (Lelies, De Rozenoorlog, MUERTO,…) zal de muziek componeren en nieuwkomer Wanne Synnave zorgt voor het script en de liedteksten. Deze voorstelling kan ook als schoolvoorstelling aangekocht of bijgewoond worden, inclusief lespakket. Voor meer info over schoolvoorstellingen, mail naar info@singingfactory.be. Wil je zelf graag meespelen in deze musical? Neem dan deel aan de audities op 28 januari of 4 februari in Berchem!

Inschrijven via www.singingfactory.be

Ze zijn op zoek naar – Jongens en meisjes tussen 14 en 25 jaar, zowel voor rollen als ensemble – Meisjes van ongeveer 8 jaar, voor een kleine rol


#Magdalena #TheSingingFactory

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0