Aspe gaat op tournee!Vorige week ging “Aspe 2: Het dodelijk jubileum” in premiere in theater Elckerlyc in Antwerpen. Hier zal deze voorstelling nog spelen tot en met 25 februari.

Lees HIER onze recensie en de reactie van de cast en crew.

Geraakt u niet in Antwerpen? Geen probleem! Aspe 2 vertrekt namelijk, na de extra voorstellingen op 24 en 25 februari in Antwerpen, op tournee!

2 maart: Tongeren – CC De Velinx

3 en 4 maart: Sint-Truiden – CC De Bogaard

9 maart: Leopoldsburg – CC Leopoldsburg

10 en 12 maart: Gent – Capitole

26 maart: Oostende – Kursaal

1 en 2 april: Brugge – Stadsschouwburg

Verhaal: Het theater als feestlocatie én misdaadscène? Jazeker! In “Aspe 2 – Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. HoofdInspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) is van de partij.

Net als in de eerste voorstelling “Aspe – Moord in het theater” roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak …

Opnieuw een spannend verhaal met de kwaliteitsstempel van misdaadauterur Pieter Aspe en regisseur Frank Van Laecke

‘Aspe 2 – Het Dodelijk Jubileum’ wordt gemaakt door hetzelfde team achter de eerste succesvolle theatervoorstelling ‘Aspe – Moord in het theater’ met ruim 40.000 bezoekers.

Een regie van Frank Van Laecke in een productie van Uitgezonderd.

Voltallige cast : Herbert Flack, Jelle Cleymans, Frans Maas, Mathias Vergels, Peter Thyssen, Katelijne Verbeke, Helle Vanderheyden en Pieter Klinck

Tickets en info:

https://www.hetdodelijkjubileum.be/

#hetdodelijkjubileum #Aspe #Uitgezonderd #Theater

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0