Mogen wij aan u voorstellen: SHIRLEY & BENNYKomedie vedetten Britt Vander Borght en Dirk Van Vooren vormen samen hét nieuwe feestduo Shirley & Benny en ze hebben direct al van alles in petto:

Televisie

Vanaf Februari 2017 presenteren Shirley & Benny op Ment “Allemaal uw goesting”, een programma met een brede waaier aan informatie die op een humoristische manier wordt weergegeven via interviews met bekende acteurs en actrices.

Het doel van “Allemaal uw goesting” is om de mensen op een humoristische en ontspannen manier te informeren over theater- en entertainment producties in Vlaanderen. Het accent zal vooral op het theater liggen, maar ook musical, film en televisie kunnen aan bod komen.

Shirley & Benny willen via deze weg de kijker – jong en oud – aansporen om meer naar het theater te gaan: de drempel van het theater verlagen.

Het programma zal vanaf februari wekelijks te zien zijn op Ment.

De singel

In tijden dat er altijd maar regeltjes en regeltjes bijkomen en we aangemaand worden om brave volgzame burgers te zijn, doen Shirley & Benny een oproep:

Doe in 2017 allemaal uw goesting!

Doe eens gek, proef van het leven, laat u eens goed gaan, en vooral: blijf feesten!

‘Doe allemaal uw goesting’ verschijnt op 6 januari 2017, net op tijd om nog alle mogelijke carnavalsvieringen op te vrolijken. Het nummer zal verkrijgbaar zijn via iTunes.

Het liedje werd gecomponeerd door Govert Deploige en van een geestige tekst voorzien door Shirley & Benny zelf. De productie was in handen van Lex De Groot.

Bekijk hier de videoclip:


Op het podium

Shirley & Benny gaan ook optreden. Vanaf april 2017 kunnen ze geboekt worden voor alle mogelijke feestjes.

Ze zullen live on tape een programma van 40 minuten brengen, maar kunnen ook geboekt worden als gasten bij een fanfare, live band of orkest.

Shirley & Benny worden hét feestduo van het jaar.

Over enkele maanden zullen ze zowel volle feesttenten als ingedutte parochiezalen in vuur en vlam zetten met feestelijke liedjes, maar even goed met grappen en grollen. Naast enkele eigen liedjes brengen ze ook herkenbare en hilarische covers.

Shirley & Benny laten de zon in uw hart. Als zij op het podium verschijnen zal het paard in de gang spontaan de polonaise gaan dansen. Kortom, met dit kleurrijke duo is het altijd koekenbak en feest in de tent.

Moet uw schlagerfeest gereanimeerd worden? Bel Shirley & Benny !

De boekingen gebeuren via Marc Dhollander Music maar ook via de erkende boekingskantoren.

Contact en boekingen Shirley & Benny

Marc Dhollander Music

Tel 03 644 40 93

marcdhollander@skynet.be

#ShirleyenBenny

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0