Footloose: eerste namen van de internationale cast zijn bekend!En dat zijn niet de minste…

De internationale musical Footloose komt van 26 juli tot en met 6 augustus naar de Stad aan Zee. Kursaal Oostende brengt de originele Engelstalige versie gebaseerd op de iconische film met Kevin Bacon uit 1984. Via projectie worden vertalingen voorzien in het Nederlands en het Frans. Met 14 shows is het is dé musical van de zomer!

Eerste namen van de cast zijn bekend!

En dat zijn niet de minste… Gareth Gates (Pop Idol) speelt de rol van Willard. Gates scoorde maar liefst 4 nummer één-hits in Engeland en was al de ster tijdens de eerste tournée van Footloose. Kursaal Oostende is maar wat blij dat hij nu weer tourt.

Maureen Nolan speelt Vi Moore in Footloose, the Musical. Samen met haar zussen werd ze de eerste Europese girls band. Ze zongen zelfs nog samen met de legendarische Frank Sinatra. Ook Maureen zal er bij zijn in Oostende deze zomer!

Verhaal

De film gaat over de tiener Ren die na de dood van zijn moeder van Chicago naar Bomont verhuist. Ren is bezeten door muziek en dansen, maar dat is in Bomont verboden. Dominee Moore is er tegen omdat zijn zoon na een nachtje fuiven is omgekomen in een ongeval. Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen een dansavond te organiseren.

Naast het dansspektakel is er opnieuw live-muziek met wereldhits zoals Holding Out for a Hero, Almost Paradise, Let’s Hear it for the Boy en het onvergetelijke Footloose.

Tickets en info De tournee zal van 26 juli tot en met 6 augustus 2017 halt houden in Oostende.

Duur: 2 uur 30 min. (inclusief 20 min. pauze)

http://footloosebelgie.be/

#Footloose

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0