Stef Poelmans tekent bij NickelodeonStef Poelmans, is de nieuwe presentator van Nickelodeon in Vlaanderen.

Stef komt uit Antwerpen en acteert bij De Komedie Compagnie in Antwerpen waar hij ook werkt als regieassistent. Hij was onlangs te zien in Oscar en A Bomma. Stef is zeker geen onbekende op televisiegebied. Zo speelde hij gastrollen in populaire kindershows als ‘Hotel 13’, ‘Slot Marsepeinstein’ en ‘Ghost Rockers’. Eerder presenteerde hij al voor VTMKZOOM.

Voor Nickelodeon gaat Stef naast presenteren ook een aantal nieuwe programma’s maken.’Race naar de KCA’s’ (vanaf 12 februari elke zondag te zien), de ‘Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2017′ (zondag 12 maart) en ‘Grappenmakers’ (vanaf 18 februari elke zaterdag te zien).

#StefPoelmans #Nickelodeon

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0