Video: eerste impressie van Jekyll & HydeNa het overdonderend succes van hun musicals ‘Oliver!’ en ‘3 Musketiers’ presenteert Theater De Toverlantaarn in april 2017 ‘Jekyll & Hyde’, een niet te missen musical-thriller van formaat, gebracht door een 40-koppige cast en live begeleid door 18 muzikanten.

De regie is traditiegetrouw in handen van Tom Durie, zang en orkest worden geleid door Henk Lust. Jeroen Logghe staat in voor de choreografie. Niemand minder dan musicalacteur Hans Peter Janssens werd bereid gevonden het peterschap van ‘Jekyll & Hyde’ te aanvaarden! Hans Peter Janssens is bekend door zijn vele hoofdrollen in musicals, waaronder ‘Les Miserables’ op de Londense West End, ‘Man van La Mancha’ en ‘The Phantom of the Opera’. Hij speelde zelf ook de dubbele titelrol in ‘Jekyll & Hyde’ bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen.

De dubbele titelrol dr. Henri Jekyll/mr. Edward Hyde wordt alternerend gespeeld door Matthijs Vandekinderen en Tom Hillewaere. Els Vanoverschelde kruipt in de rol van Lucy Harris. Sofie Vergauwe en Siska Blomme spelen alternerend Emma Carew, Jekylls verloofde.

De repetities voor ‘Jekyll & Hyde’ zijn intussen volop bezig. Met een gemotiveerde en ijzersterke cast hoopt Theater De Toverlantaarn u in april 2017 mee te kunnen nemen naar het Londen van de 19e eeuw!

“Confrontatie”, gezongen door alternerende hoofdrolspelers Matthijs en Tom:BOEK NU uw tickets voor ‘Jekyll & Hyde’ op…

– vrijdag 7 april, 20u

– zaterdag 8 april, 20u

– zondag 9 april, 19u

– dinsdag 11 april, 20u

– woensdag 12 april, 15u

– vrijdag 14 april, 20u

– zaterdag 15 april, 20u

– zondag 16 april, 19u

– maandag 17 april, 20u

– woensdag 19 april, 20u

– vrijdag 21 april, 20u

– zaterdag 22 april, 20u

– zondag 23 april, 15u

Alle voorstellingen vinden plaats in de schouwburg van Diksmuide. Tickets: € 24 VVK – € 26 ADD. Speciaal voor verenigingen is er een groepstarief (€ 20) vanaf 15 personen. Reserveer ONLINE via www.jekyllhyde.be! Makkelijk, snel en efficiënt!

#TheaterDeToverlantaarn #JekyllampHyde

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0