Hitmusical CATS: 30 000 tickets de deur uit.De organisatoren mogen goed nieuws melden aan de cast van de hitmusical CATS. Ruim 30 000 tickets zijn al verkocht. “Een heerlijk, vroeg valentijnsgeschenkje voor onze castleden van CATS, ze voelen zich immers bijzonder welkom in België op deze manier”, getuigt Veerle Hoppenbrouwers van Arrano die samen met Frank Van Paridon van Proud to Present de hitmusical naar Antwerpen heeft gehaald. “Bovendien is die liefde wederzijds, want een voorstelling van CATS, gespeeld door deze internationale cast, is natuurlijk een allerliefst geschenk voor Valentijn. Heerlijk samen genieten van een legendarisch spektakel…”

Van een unieke kans gesproken… De Engelstalige, Londense West End show komt naar ons land. De voorstelling wordt in het Nederlands en Frans ondertiteld zodat de toeschouwers niets van het verhaal hoeven te missen. CATS beleeft zijn Belgische première op 29 maart 2017 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, exclusief voor België. CATS blijft in het land tot en met Paasmaandag 17 april. Een heerlijk, romantisch uitstapje voor de week voorafgaand aan en in het Paasverlof, samen genieten van deze hitmusical.

Een CAT heeft negen levens, wij sommen alvast negen goede redenen op om te komen kijken. 1 Na 20 jaar terug in Antwerpen 2. Onderdeel van 35 jarige wereldwijde jubileum tour- Antwerpen is uitverkoren uit 350 steden… 3. Internationale top cast van Londense West End show 4. Wereldhit “Memory” – moet je één keer live hebben horen zingen 5. 75 miljoen bezoekers gingen u voor 6. Voor het eerst de prachtig verbouwde Elisabethzaal komen bekijken 7. Familieshow voor kinderen van 6 t/m 66 jaar 8. Juichende recensies van alle Belgische kranten 9. Leukste familie- uitje in de Paasvakantie

Tickets en info:

29 maart 2017 t/m 17 april 2017 Dinsdag t/m zaterdag om 20u00, zondag 19u30 Matineevoorstelling op zaterdag, zondag en paasmaandag om 14u30 Ook middagshows op donderdag 30 maart, woensdag 12 en woensdag 17 april om 14u30

www.ticketmaster.be

www.cats.be

#Cats

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0