Theater M en OP.RECHT.MECHELEN. stellen nieuwe productie “Vuyle Partye” voorIn het kader van het Mechels stadfestival OP.RECHT.MECHELEN. maakte theater M de middeleeuwse klucht “Vuyle Partye”. Het stuk gaat in première bij theater M op 10 februari en zal hierna enkele keren hernomen worden.

Het reizend gezelschap van Roof, Cnoop en Jutte strand in theater M. Ze brengen er het verhaal van Kat, 25 jaar en nog steeds niet van de straat. Daarom gaan Moe en Va met behulp van Wis met haar scheel oog op zoek naar een middel om te goesting in Kat aan te wakkeren.

Ondertussen echter komt Kat de Man van haar leven tegen. Maar is deze mysterieuze man van de wereld de juiste partij? De roddelende, beoordelende dorpelingen zorgen ervoor dat dit verhaal nog een vurig staartje krijgt.

Een verhaal over den Duvel, de Mariakes, Wis met haar scheel oog en ander lelijk volk.

Theater M werd uitgedaagd om een eigen voorstelling rond het thema recht en onrecht te maken binnen het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. Een project rond 400 jaar rechtspraak in Mechelen.

Schrijvers Helga Van der Heyden en Yves De Lathauwer namen deze uitdaging met beide handen aan en schreven de voorstelling “Vuyle Partye”. Ze kozen ervoor ver terug te keren in de tijd om aan te tonen hoe makkelijk iemand onterecht kon veroordeeld worden tot zware straffen.

Ook namen deze schrijvers 2 van de 3 hoofdrollen op zich. Derde acteur in deze voorstelling is Wim Peters, gekend van zijn rol in thuis en vroegere voorstellingen bij theater M.

Tickets en info:

9 en 10 februari, 3,4,10,11 maart 20u30

Voor meer informatie over de voorstelling kan je terecht op www.theaterM.be

#VuylePartye #theaterM

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0