“ In de wolken” brengt een grote variatie aan sketches in een razend tempoGisteravond ging in Theater Het Klokhuis in Antwerpen de nieuwste productie van Koning Triton ‘In de wolken’ in première.

“Koning Triton is met z’n nieuwe voorstelling helemaal in de wolken! In hun derde productie zit het komische duo aan het stuur van een Boeing 747 naar bestemming onbekend. Ze trekken naar de top van de wereld, want Dubai is te duur; kopen een robot die alles kan, maar niet alles wil; en vinden de mooiste darmflora die ze ooit gezien hebben.

En Johnny natuurlijk. Die doet een gooi naar de eerste plaats op de jaarlijkse karaoké van camping ‘De Regendruppel’ in Wechelterzande.

‘In de wolken’ is een turbulente vlucht van hilarische en absurde sketches waarin beide heren alle levensvragen vakkundig (of was het angstvallig?) uit de weg gaan. Zoals het bijna-dertigers betaamt! Maar ondertussen scheurt die Boeing aan een razend tempo verder…” aldus de makers zelf.

Ken Van Leekwyck en Randall Van Duytekom wisselen de diverse scetches in een razend tempo af. In mijn ogen was “less is more” hier zeker van toepassing. De scènes waarbij de mannen enkel hun lichaamstaal, stem en gezichtsuitdrukkingen gebruikten, sprongen met kop en schouders uit boven de scènes waarbij de rekwisieten de overhand namen. De beide heren zijn duidelijk volledig op elkaar ingespeeld en de chemie straalt dan ook van het podium. Ze geven elkaar de ruimte en vullen elkaar naadloos aan. Ken Van Leekwyck zorgt hier en daar voor een aangename muzikale afwisseling.

Deze productie spreekt een breed publiek aan door de afwisseling van herkenbare tot absurde situaties.

Tickets en info:

Deze productie speelt nog op 12, 17, 18, 19, 23 en 24 februari in Theater Het Klokhuis in Antwerpen.

In november 2017 hernemen ze de productie.

www.deproefkonijnen.be

#koningtriton #indewolken #TheaterHetKlokhuis #deproefkonijnen

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0