Domino, dé Vlaamse feelgood musical met de hits van Clouseau is terugZet je schrap want Domino, dé Vlaamse feelgood musical met de hits van Clouseau is weer helemaal terug! Deze romantische komedie van VMMa over liefde en vriendschap vertelt het verhaal van Dominique (gespeeld door Roxane Joiris), een jonge vrouw die na haar relatiebreuk naar de volkse wijk Swentibold moet verhuizen en daar haar afleiding vindt bij de knappe Sam (vertolkt door Tijmen Van Damme). De andere bewoners moeten er net als zij omgaan met hun eigen zorgen en alle ingrijpende dingen van het leven wat dit verhaal tegelijkertijd zo herkenbaar maakt. Wanneer de wijk op de koop toe in haar voortbestaan wordt bedreigd, laten zij dit echter niet zonder slag of stoot gebeuren…

Na grote successen als Ganesha, Daens, Alice in Wonderland en Footloose garandeert Musicalia je met deze productie alweer een heerlijk avondje theater, zoals steeds begeleid door een professioneel orkest.

‘Musicalia’ biedt een deeltijdse opleiding musical aan voor kinderen, tieners en volwassenen in de gemeente Asse. De verschillende disciplines zang, dans en drama worden er afzonderlijk behandeld door telkens drie à vier verschillende professionele docenten, afgestudeerd aan een erkend conservatorium en naar het einde van het jaar toe in een projectvorm geregisseerd waarna openbare toonmomenten volgen voor het grote publiek.

Tekst: Frank Van Laecke & Allard Blom

Regie: Geoffrey DebondtAssistent: Birte Adriaensen Choreografie: Ellen Lenaghan Muzikale leiding: Laure Campion

Tickets en info:

Deze musical is te zien op 11 en 12 maart in CC Asse.

www.musicalinasse.be

#Domino #Musicalia

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0