Honderden vrijwilligers gezocht voor musicalspektakel “Zoo of life”ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee de Zoo van Antwerpen in 2018 op een originele manier hun 175ste verjaardag vieren.

Regisseur Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens, een ode aan de ZOO.” De zoektocht naar talent start nu al. ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers die willen zingen, dansen, acteren, koken, naaien, decors bouwen, op de kinderen passen.

Kom naar de infoavond op donderdag 9 maart om 19u30 in de Koningin Elisabethzaal!

Schrijf je HIER in voor de info avond.

Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een massaspektakel met honderden vrijwilligers en een aantal bekende Vlaamse musicalsterren op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Iedereen mag meedoen, jong en oud, man of vrouw. ZOO Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met enthousiasme en engagement voor dit evenement.”

Tickets en info: www.zooantwerpen.be

#ZooofLife

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0