TV Tip: cultuurprogramma “Allemaal uw goesting”Begin januari maakte Vlaanderen kennis met een nieuw showbizzkoppel, nl. “Shirley en Benny”, de alter ego’s van Britt Van Der Borght en Dirk Van Vooren. Ze lanceerden meteen de vrolijke single “Doe allemaal uw goesting” die momenteel in de hoogste regionen van de Vlaamse hitlijsten staat en ze kondigden de komst aan van hun eigen cultuurprogramma “Allemaal uw goesting” op Ment-tv. De eerste uitzending, volledig in productie en ingeblikt door het productiehuis Theatertainment voor Ment-tv, is te zien op 23 februari. Sven De Ridder en Jackobond zijn te gast in de woonkamer van Shirley en Benny voor een babbel over hun theateractiviteiten. Afstemmen op Ment-tv op 23 februari om 20 uur.

Het productiehuis Theatertainment van Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier is de spil achter dit nieuwe cultuurprogramma voor Ment-tv. Samen met actrice Britt Van Der Borght werd het spontane, goedlachse showbizzkoppel “Shirley en Benny” gecreëerd. Bovendien staat Theatertainment ook in voor de productie van het TV-programma. Concreet coördineren ze de inhoud, de gastenlijst en de tv-opnames.

Dirk Van Vooren getuigt enthousiast: “Samen met onze collega’s uit de sector voelen we al jaren de nood in Vlaanderen aan een leuk, positief showbizzprogramma waarbij acteurs en theatermakers aan een breed publiek kunnen vertellen waar ze zoal mee bezig zijn en mee rondtoeren in het theater of te zien zijn op het witte doek. Bij Marc Hallez van Ment-tv kregen we een luisterend oor en de kans om deze format uit te werken en te realiseren. Ik kijk enorm uit naar de reacties op onze eerste uitzending van “Allemaal uw goesting” op 23 februari.”

Ment-tv staat bekend als dé Vlaamse muziekzender. Toch staan ook zij open voor verbreding. “Allemaal uw goesting” is een programma met een brede waaier aan informatie die op een humoristische manier wordt weergegeven, en die verkregen wordt via interviews met bekende acteurs. “Allemaal uw goesting” richt zich vooral op de kijker die geïnteresseerd is in wat er zich in Vlaanderen afspeelt in showbizzland, voornamelijk theater, musical, film en tv. Het accent ligt vooral op de theaterbelevenis.

Marc Hallez, bezieler van Ment-tv en tevens de kersverse peter van “Shirley en Benny” verklaart waarom er zeker een plek is voor cultuur op zijn populaire televisiezender: “Verpak cultuur mooi, toegankelijk, aantrekkelijk… zoals “Shirley en Benny”. Hen verpakken we dan weer in een zender met toegankelijke, brede content. Populaire Vlaamse amusementsmuziek. Dat het Ment-concept van Vlaamse muziek, toegankelijk en dicht bij de mensen, werkt… dat weten we.”

Praktisch:

De eerste uitzending van ALLEMAAL UW GOESTING op Ment-tv is op 23 februari om 20 uur. Herhaling op vrijdag.

WEBSITE: www.shirleyenbenny.be waar men de volgende afleveringen kan downloaden of voorbije afleveringen herbekijken.

#ShirleyenBenny #allemaaluwgoesting

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0