Doe jij auditie voor Legally Blond De Musical?Op zaterdag 18 en zondag 19 maart a.s. doet Wysiwyg audities voor haar volgende musicalproductie.

Inschrijven kan HIER via het formulier op de Wysiwyg website. Inschrijvingen voor de auditie moeten ons bereiken voor 23 februari!

Momenteel zijn de volgende zaken al gekend: – wekelijkse repetities te Mechelen op woensdagavond en zondagavond – start repetities na de paasvakantie – repetitieweekend: vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november 2017 (deelname verplicht) – generale week vanaf maandag 20 november met elke avond repetitie (aanwezigheid verplicht) – opvoeringen in CC Vredeberg te Lier op vrijdag 24/11, zaterdag 25/11, zondag 26/11, vrijdag 2/12 en zaterdag 3/12 – acteurs worden niet betaald; er worden ook geen kilometervergoedingen uitbetaald – eerste lezing: zondag 23 april 2017 om 19 uur (aanwezigheid verplicht) – verdere informatie rond de auditie volgt na inschrijving


#Wysiwygtheaterproductie #LegallyBlonde

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0