Hans Peter Janssens wordt Scrooge in A Christmas CarolBSO-PRODUCTIES vzw (tot vorig jaar Toneel- en Musicalgroep BSO vzw) staat aan de start van een druk -hopelijk boeiend- productiejaar! Ze zijn gestart in 2007, dus ze mogen dit jaar tien kaarsjes uitblazen in één langgerekt verjaardagsfeest. Ze presenteren daarom in 2017 vier producties om naar uit te kijken!

VERGEET MIJ NIET


Een productie van Fakkeltheater vzw i.s.m. Timing BVBA en BSO-PRODUCTIES vzw.

CREATIVES:

Rikkert Van Dijck (regie)

Rudi Reyners (componist)

Manu Jacobs (auteur)

CAST:

Carry Goossens (grootvader Herman)

Manu Jacobs (kleinzoon Stan)

Ann De Winne (dementie)

Het stuk handelt over dementie. Een man creëert als gevolg van de hersenziekte een eigen leefwereld op zolder en krijgt daar enkel nog bezoek van zijn kleinzoon. Op een lichtvoetige wijze volgen we het proces van de voortschrijdende aandoening, via de liefdevolle contacten die de jongeman blijft onderhouden. De dementie flirt met de grootvader, als waren het geliefden… Ze infecteert hem, neemt alle zekerheden weg en geeft chaos in de plaats. Het doembeeld van een sluimerende moloch in de ruimte overschaduwt de relatie tussen grootvader en kleinzoon. Een ernstig thema in een frisse, luchtige, sfeervolle enscenering.

SPEELDATA: 06/04/2017 tot en met 23/04/2017 in het Fakkeltheater (zwarte zaal)

MUSICAL, IN OTHER WORDS


Een nieuwe creatie van BSO-PRODUCTIES vzw, nu in herneming wegens succes!

CREATIVES:

Manu Jacobs (auteur & regie)

Hans Vercauteren (arrangeur)

Lies Jacobs (vocal coach)

Charlotte Boeykens (choreografie)

Stijn Vermeylen (choreografie)

CAST:

Lies Snyders, Saar Jacobs, Erika Peeters, Charlotte Boeykens, Stijn Vermeylen, Nils Anderson, Niki Vanlerberghe, Manu Jacobs, Christof Defryn, Lies Jacobs, Celine Boeykens, Eline Van Ginderen, Johanna Jacobs, Anne Reyniers ORKEST Fio Van Steenlandt (piano), Bart Venken (gitaar), Bert Droushoudt (basgitaar), Matthias Van Nuffelen (drums), Aline Verstraeten (viool), Claudia Lathouwers (viool), Filip Heselmans (altviool), Elien Rombaut (cello), Yves De Loecker (cello), Nathalie Livens (klarinet), Gunter Fissers (trompet), Leen Meskens (fluit)

Een muzikale avond voor jong en oud, met de beste musical- en pophits verzameld in één verhaal: het verhaal van u en wij. Laat u meeslepen door de prachtige muziek van de ene emotie naar de andere, en leef mee met deze intieme en oprechte tragikomedie. Deze voorstelling bevat puur theater, prachtige muziek, live orkest, sterke choreografieën… Alles wat thuishoort in een musical, met andere woorden!

SPEELDATUM: Zaterdagavond 29/04/2017 – 20:30 Fakkeltheater (zwarte zaal)

THE WEDDING SINGER


Zowat het grootste feestmoment van het jaar, met deze swingende musicalkomedie!

CREATIVES:

Manu Jacobs (regie & orkest)

Lies Jacobs (vocal coach)

Stijn Vermeylen & Charlotte Boeykens (choreografie)

CAST:

Jaouad Alloul (Robbie), Pieter Van Bavel (Sammy), Maarten Mylemans (George), Johanna Jacobs (Julia), Amber Staal (Holly), Hans Claes (Glen), Delphine Hofman (Linda), Saar Jacobs (Rosie), Maria Resseler (Angie), Saar Adriaensen (Ensemble), Lauro Crijns (Ensemble), Sam Deboel (Ensemble – Ricky), Elise Declerck (Ensemble), Jelle Dillen (Ensemble), Eva Isselée (Ensemble), Annouk Langmans (Ensemble), Jasmien Muhammed (Ensemble), Lien Pelgrims (Ensemble), Anne Reyniers (Ensemble), Lies Snyders (Ensemble), Amber Stryckmans (Ensemble), Daan Stuer (Ensemble), Jasper Van Doren (Ensemble), Marian van Vliet (Ensemble), Danny Vanhoutte (Ensemble), Caroline Vervaeck (Ensemble)

ORKEST:

Fio Van Steenlandt (piano), Wim Van der Straeten (Keyboard), Filip Heselmans (Keyboard), Dieter De Bruyn (gitaar), Vincent Van Santfoort (gitaar), Haroun Iqbal (gitaar), Bert Droushoudt (basgitaar), Matthias Van Nuffelen (drums), Bart Felet (trompet), Pieter Van Pachtenbeke (altsax), Nathalie Livens (klarinet), Wim Verleysen (dwarsfluit), Bram Agelink (tenor- en baritonsax), Stephen Pauwels (hobo)

Robbie Hart is een charmezanger in hart en nieren! Elk huwelijksfeest waar hij aan de micro staat, wordt gegarandeerd een spetterende avond. Samen met zijn partners-in-crime Sammy en George scoort hij de ene hit na de andere. Wanneer Robbie zelf door zijn verloofde Linda wordt achtergelaten aan het altaar, besluit hij om andermans huwelijk… kapot te zingen. Gelukkig krijgt Robbie steun van zijn bandleden, van zotte doos Holly, van zijn geschifte oma Rosie, en van zijn pas verloofde vriendin Julia. Wanneer echter de vonk overslaat tussen Julia en Robbie, loopt heel de boel fout! THE WEDDING SINGER gaat over het maken van de juiste keuze, onder begeleiding van goed foute muziek! De ideale feestmusical voor het hele gezin!

SPEELDATA: 22/09/2017 tot en met 24/09/2017 in CC De Kern (Wilrijk)

A CHRISTMAS CAROL in concert


Een eindejaarsconcert van formaat! Maar liefst 90 zangers zullen de Sint-Carolus Borromeuskerk (Antwerpen) vullen met de prachtige muziek van Alan Menken, live begeleid door een 30-koppig symfonisch orkest en bijgestaan door een zeskoppig dansensemble!

CREATIVES:

Manu Jacobs (dirigent)

Lies Jacobs (vocal coach)

Stijn Vermeylen & Charlotte Boeykens (choreografie)

HOOFDCAST:

Hans Peter Janssens (Scrooge)

Danny Ros (Marley)

Anne Reyniers (Verleden)

Jelle Dillen (Heden)

Nele De Feyter (Toekomst)

Toon Kuypers (Cratchit/Fred)

Jasper Van Doren (Jonge Scrooge)

Silke De Laet (Emily)

Lies Jacobs (Mrs. Fezziwig)

Stijn Vermeylen (Mr. Fezziwig)

Saar Jacobs (Moeder Scrooge)

Sarah Kovalewski (Mrs. Cratchit)

Emma Vanthielen (Kleine Tine)

Tine Bosmans (Ensemble), Charlotte Boeykens (Ensemble), Eva Isselée (Ensemble), Johanna Jacobs (Ensemble), Gert Stevens (Ensemble), Lies Snyders (Ensemble) ENSEMBLE

Gemengd volwassenenkoor CALJENTÉ (C-Koren Ekeren)

Kinderkoor DAINAVISSIMO (Kontich)

De prachtige muziek van Menken vertelt het verhaal van Ebenezer Scrooge, de oude vrek die geteisterd werd door ongeluk en sindsdien een hekel heeft aan Kerstmis. Hij word ’s nachts bezocht door drie geesten die hem zijn verleden, heden en toekomst laten zien. Een verhaal van alle tijden, om met de hele familie van te genieten.

SPEELDATA: 16/12/2017 14:30 / 20:00 St-Carolus Borromeus

Tickets en info:

De ticketverkoop voor VERGEET MIJ NIET en MUSICAL, IN OTHER WORDS is gestart en loopt via het Fakkeltheater (www.fakkeltheater.be en 070 246 036).

De ticketverkoop voor THE WEDDING SINGER en A CHRISTMAS CAROL start op 1 april 2017 en loopt via BSO-PRODUCTIES zelf (www.bso-producties.be).

#achristmascarol #BSOproducties #inotherwords #Theweddingsinger #vergeetmijniet

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0