Het Achterland kondigt zomerse opvolger van Viva Minerva aanCafé Beveren, een warme, volkse komedie van ‘t vat, is de nieuwste creatie van productiehuis Het Achterland. Regisseur Jeroen Maes schreef deze keer een heerlijke, zomerse komedie gebaseerd op het authentieke Antwerpse Café Beveren waarin een Decap-orgel voor de muzikale sfeerzetting van de voorstelling zorgt. Hij stelde meteen ook een mooie cast samen. Vanaf 30 juni is Café Beveren de hele zomer te zien in de Rode zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

Regisseur en schrijver Jeroen Maes baseerde zijn komedie Café Beveren op het authentieke, volkse orgelcafé uit Antwerpen waarin we kennis maken met enkele sympathieke, bijzonder herkenbare personages. Acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Peter Van de Velde, Annemarie Picard, Linda De Ridder en Thomas Van Goethem zorgen voor het warme weer deze zomer in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Net zoals vorig jaar, met de succeskomedie Viva Minerva, blijft het Fakkeltheater deze zomer open voor het theaterpubliek. De première van Café Beveren is op zondag 2 juli in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Verhaal:

We nemen u mee naar het bekende Antwerpse volkscafé met het al even bekende DECAP-orgel en daar is een goede reden voor: Café Beveren bestaat namelijk 80 jaar! We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma even oud als Café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Franske de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar ‘vitrien’ opent in de rosse buurt altijd nog even binnenspringt voor haar dagelijkse porto. Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis uit Apeldoorn. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert …

‘Café Beveren’ belooft een heerlijke avond te worden met kleurrijke personages, hilarische toestanden en verrassende wendingen. We gaan voor de gulle lach, hoewel ontroering nooit ver weg is. En dat alles ondersteund door het unieke geluid van een DECAP-orgel. Ambiance verzekerd dus!

Tickets en info:

www.cafebeveren.be

#OliverHetAndereGeslacht #CafeBeveren

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0