Musical zingt verkoopt laatste plaatsenDe eerste editie van Musical Zingt 90’s op 24 maart 2017 met o.a. Jan Schepens en Ann Van den Broeck is nu al een succes. Meer dan 500 kaarten werden reeds verkocht. In deze naadloze liveshow duikt de cast in het verleden en nemen ze het publiek mee naar die fantastische jaren 90! De glorie tijd van Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en zelfs Samson & Gert… En ja er is ook een ereplaats voor de cassetterecorder, pokémon, 10 om te zien en die verzameling van flippo’s. Deze show sleurt de toeschouwer mee in de 90’s, met geweldige live-acts, muziek en een brengt ode aan de beste TV-series van de 90’s!

Met: Ann Van Den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Laurenz Hoorelbeke, Elke Buyle en Michiel De Meyer brengen ode aan de artiesten van toen. Dit alles ondersteund door een live band.Het publiek kan via de website ook een aantal nummers kiezen die ze zeker willen horen.

Tickets via www.musicalzingt.be

#MusicalZingt

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0