Jamaja brengt volle Elckerlyc naar de 90’sJamaja! Dat is de iets wat grappige naam van het nieuwe productiehuis van Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en Gregory Verstraelen. En ze hebben hun start gisteren niet gemist! Met meer dan 650 musical fans bracht Ann Van den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Michiel de Meyer, Laurenz Hoorelbeke en Elke Buyle je naadloos naar de 90’s.

De show begon met het nummer ‘I would do anything for love’ een prachtige opening, voor wat een geweldige avond belooft te worden. De driehoek vormige opstelling én de kostuums zorgden ervoor dat iedereen in het publiek vanuit het niets meteen in de 90’s stond. De show zit vol met verrassingen, heeft een mooie opbouw en laat iedereen na een tien om te zien parade, hunkeren naar meer.

Deel 2 kwam echter iets trager op gang, maar dat werd snel goed gemaakt door de Soundtrack medley en de foute trouw muziek medley.

Michiel de Meyer zorgt gans de show voor de nodige humor en speelt geweldig in op de situatie met het publiek, zijn timing is perfect. Klassebakken als Ann Van den Broeck, Goele De Raedt en Jan Schepens bewijzen opnieuw dat ze alles aankunnen!De grote verrassing van de avond zit toch bij Elke Buyle. Wat een stem heeft deze vrouw.

Ze zorgt voor een onvergetelijke kippenvel moment, met het nummer ‘When you believe’. Nog een hoogtepunt was de Vlaamse herwerking – door Stany Crets – van it’s all coming back to me now. De 90’s hit van Celine Dion. Goele, Ann en Elke krijgen het theater hier muisstil.

Deze 90’s show heeft alles voor een avondje plezier, nostalgie en pure entertainment.

Tickets en info:

MUSICAL ZINGT komt op 30 juni ook naar Plopsa Theater in De Panne

www.musicalzingt.be

Met dank aan: Sanne Van Winkel

#MusicalZingt #9039s

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0