Auditie: gezocht energieke, positief ingestelde jongenVoor de vierde productie van seizoen 17-18, Gouden Vijver (On Golden Pond), organiseert het EWT-Theater te Deurne op zaterdag 22 april om 14u een auditie voor een energieke, positief ingestelde jongen die in maart 2018 ongeveer 9, 10 of 11 jaar zal zijn. Dit is een cruciale rol die verscheidene scènes heeft tegenover Daisy Thys, Theo van Baarle, Monique Truyens en Michaël Zanders.

De repetitieperiode is gepland in jan-feb 18 en de speelperiode is van 9 maart tot 22 april 2018. Inschrijven voor deze auditie kan via een mailtje, met CV, foto en beschrijving van ervaring naar frank@ewt.be.

#EWT #Theater

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0