Deborah Deridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel zijn de headliners voor de tweede editie van MusicalJAMAJA Producties kondigt de tweede editie aan van Musical Zingt. Na de succesvolle eerste editie op 24 maart, komt er een nieuwe Musical Zingt, op 3 september in Theater Elckerlyc. Deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. De drie headliners zijn bekend: Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel. Er lopen momenteel audities voor twee mannenrollen. Het wordt opnieuw een strakke musicalshow met live-band.

Groot nieuws voor de tweede editie van MUSICAL ZINGT. De vorige editie met een grote knipoog naar de ’90 werd bijzonder goed onthaald door het publiek. Op 3 september komt er een nieuwe editie, deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. Dit vraagt natuurlijk om drie vlaamse diva’s op het podium. Regisseurs Laurenz Hoorelbeke en Maja Van Honsté kozen voor Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel.

Audities:

Er worden ook nog twee mannen gecast via audities op maandag 10 april. Wie interesse heeft, kan een kijkje nemen en zich kandidaat stellen via www.jamaja.be

Over JAMAJA Producties: Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue, “Concert van Natalie Weiss (NY)” en in de eerste editie van MUSICAL ZINGT.

#JamajaProducties #MusicalZingt

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0