Stany Crets brengt ‘Slisse en Cesar’ naar het theaterStany Crets heeft de handen in elkaar geslagen met productiehuis Uitgezonderd. en brengt in maart 2018 ‘Slisse en Cesar’ op de planken.

Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. ‘Dat is ook wat ons publiek verwacht’, zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; ‘Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten!’ Momenteel is Stany Crets nog druk aan het casten. Het is dan ook een must om het juiste duo te vinden, verklaart de regisseur; ‘Een Slisse is geen Cesar en een Cesar is geen Slisse’. Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

Verhaal:

Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo begoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Het gevolg is dat Slisse gedwongen wordt aan Cesar te vertellen dat hij niet meer welkom is ten huize Sander..

Tickets en info:

Deze productie speelt van 2 tot en met 18 maart 2018 in het Elckerlyc Theater in Antwerpen.

www.slisseencesar.be

#Uitgezonderd #Theater #slisseencesar #StanyCrets

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0