De muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’ doet de jaren 70 herleven!In het cultuurcentrum van Evergem ging gisterenavond de komedie “Zo mooi, Zo blond” van Event Team in première.

Verhaal:

Zo Mooi, Zo Blond brengt ons terug naar de hete zomer van 1976.

De voorbije jaren brachten José (Saskia Debaere), François (Koen Vijverman) en hun frisse tienerdochter Sandra (Seie Goris) hun vakanties door in een tweesterrenhotel in Spanje. Wegens “een slechte mossel” tijdens de vorige vakantie wil François – tot groot ongenoegen van José – niet meer naar Spanje.

Het gezin besluit op avontuur te gaan en huurt een caravan op camping Bonanza in Blankenberge. Aanvankelijk wil José niet mee, tot ze hoort dat Nicole en Hugo optreden in ‘Het Witte Paard’. José is een grote fan van Hugo en laat zich overtuigen om toch mee te gaan.

Het loopt al meteen mis wanneer dit deftige gezinnetje de caravan naast Rosse Jeannine (Dorothy Wuyts) en haar dochter Linda (Céline Koeckelenbergh) krijgt toegewezen. Sandra wordt echter al snel “dikke vrienden” met de wat rebelse en ordinaire Linda en haar vrienden. De camping staat op zijn kop wanneer Sandra zwanger (b)lijkt te zijn en er onzekerheid bestaat over de identiteit van de vader.

Na het succes van de muzikale komedie “Nonsens” vorig jaar, lag de lat hoog voor Event-team. Echter bleken ze alle ingrediënten in huis te hebben om dit succes te evenaren. Door de typische kledij, kapsels en het decor wisten ze feilloos terug te keren naar de jaren 70. Daarbovenop stond er een sterke cast op het podium met een goed gevoel voor komedie, waardoor de lachsalvo’s vanaf de eerste minuut van start gingen. Hierbij extra credits aan Tim Asselman, wie keer op keer in zijn rol als campinguitbater de zaal tot schaterlachen bracht. Met welbekende iconische liedjes uit de jaren 70, zoals nummers van o.a. Ann Christy en Nicole en Hugo wisten ze de zaal uit volle borst mee te laten zingen en dansen. In de choreografie was duidelijk werk gestoken en het plezier van het ensemble en met name Matisse Foré (het broertje van Sandra) straalde tijdens deze dansnummers van het podium af.

Een ideale feel good voorstelling, waarbij u al lachend, zingend en dansend de zaal zal verlaten!Praktische informatie:

Deze voorstelling speelt nog tot en met zaterdag 15 april in het Cultuurcentrum Evergem. Van 14-16 juli zal deze voorstelling te zien zijn tijdens de Gentse feesten.

http://www.event-team.be/zo-mooi-zo-blond.html

#ZoMooiZoBlond #EventTeam #CultuurcentrumEvergem

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0