Jan Van De Voorde, Tania Van Noten en Cathy De Wilder leiden Music Hall naar een mooie toekomstMusic Hall presenteert met trots het nieuwe managementteam dat vanaf heden de lijnen zal uitzetten bij Music Hall Productions. CEO Geert Allaert zag zich door het onaangekondigde en dus onverwachte vertrek van voormalig COO Koen Hendrickx en CFO Ken Lambrechts, genoodzaakt om een volledig nieuwe ploeg rond zich te verzamelen. – Die eerste nam vorige week zelfs een vliegende start met het nieuw productiehuis Deepbridge.-

Music Hall gaat in zee met Jan Van De Voorde (Generale Bank/Fortis) aan boord als nieuwe CFO, Tania Van Noten (theaterdirecteur Stadsschouwburg Antwerpen) als COO en Cathy De Wilder (Sherpa) in de functie van Marketing Manager. Zo wist Allaert op korte termijn een ervaren en betrouwbaar team samen te stellen. Music Hall is klaar voor een frisse start en mooie toekomst onder het bewind van dit nieuwe managementteam.

– Geert Allaert, “Ik ben blij dat ik deze ervaren en betrouwbare mensen aan Music Hall weet te binden. Ze hebben stuk voor stuk meer dan hun sporen verdiend in hun specifieke vakgebied. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat dit managementteam Music Hall naar een mooie en succesvolle toekomst zal leiden”-

#MusicHall #JanVanDeVoorde #TaniaVanNoten

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0