De Award-winnende Broadway sensatie “In The Heights” komt naar VlaanderenMet trots kondigde KARTHAGO zijn nieuwe musicalproductie voor: de Award-winnende Broadway sensatie “In The Heights”.

Verhaal:

In deze Tony Award-winnende musical, komen we de vele kleurrijke inwoners van Washington Heights tegen – een wijk van New York City dat wordt opgewaardeerd.

Usnavi, een eerste generatie Dominicaans-Amerikaanse immigrant en zijn vrienden en familie, moeten omgaan met de druk van stijgende huurprijzen en sluitende buurtwinkeltjes. We volgen een gezin dat zwoegt om het toegangsgeld voor een Ivy League opleiding voor hun briljante en hard werkende dochter te betalen, een jonge vrouw die probeert om een ​​aanbetaling op een nieuw appartement te doen en Usnavi zelf zoekt een weg om terug te gaan naar de Dominicaanse Republiek op zoek naar zijn roots na de dood van zijn ouders.

In Washington Heights staat de gemeenschap voorop en we zien hoe elk individu worstelt om te overleven en hoe dezelfde mensen samenkomen als een gemeenschap om hun verliezen te rouwen en zich te verheugen in hun triomfen.

In de loop van de show zien we de hardwerkende inwoners van Washington Heights omgaan met liefde en lust, identiteit en racisme. Dit alles terwijl het vooruitzicht van een lot uit de loterij in de lucht hangt, wat mogelijk het leven van de mensen en de community voor altijd zal veranderen. Deze revolutionaire nieuwe musical combineert Latijnse ritmes en dans met hip-hop teksten op een meeslepend verhaal over wat het betekent om je dromen na te jagen in een gemeenschap waar je bent opgegroeid.

In The Heights wordt voor het eerst op het Europese vasteland gebracht!

De musical werd geschreven door Lin-Manuel Miranda, die nu vooral bekend is voor zijn andere musical “Hamilton” en het schrijven van de liedjes uit de Disney-Film “Vaiana”. Muzikaal neemt de show je mee langs aanstekelijke rap- en hip-hop-tonen, prachtige power-ballads en swingende latino-nummers. De musical won onder meer een Tony-Award voor Beste Musical, en was naast zijn succesvolle run op Broadway ook te zien in heel Noord-Amerika, en recent ook in Londen. Karthago brengt voor het eerst deze musical naar het Europese vasteland, in een gloednieuwe Nederlandse vertaling.

Auditie oproep:

Maak jij deel uit van de eerste Europese cast?

Audities vinden plaats op 25 juni (eerste ronde) en 2 juli (callbacks). De repetitieperiode loop van september tot april, steeds op zaterdag namiddag.

Voorstellingen zijn gepland op 6, 7 en 8 april 2018.

Zowel de audities als de repetities vinden plaats in Gentbrugge, de voorstelling wordt gespeeld in GC De Kluize, te Oosterzele Inschrijven kan via: http://www.vzwkarthago.com/in-the-heights

#InTheHeights #Karthago

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0