Een zomer vol theater!


Goed nieuws voor de theaterliefhebbers: deze zomer kan je in het gehele land gaan kijken naar zeer diverse producties. Laten we kijken wat er zoal speelt:

Bent u deze zomer aan de kust?

 • Footloose

Momenteel tourt de cast van Footloose, The Musical nog over de plas, maar vanaf 26 juli doen ze eventjes een Brexit richting Oostende! Een zeer getalenteerde groep brengt een unieke mix van dans, zang en live muziek in het magische Kursaal van Oostende. Van 26 juli tot en met 6 augustus brengen ze 14 shows in totaal. In het weekend zijn er ook speciale matinees voor families en gezinnen! De originele musical wordt Engelstalig gebracht met geprojecteerde vertalingen in het Frans en het Nederlands.

http://www.footloosebelgie.be


 • Musicalia Nights​

Op 22/7, 5/8 en 19/8 staat Plopsaland in het teken van Musicals, tijdens de ‘Musicalia Nights’. Swing mee tijdens de Dance School, of zing uit volle borst mee met de Mama Mia Sing Along. De avond eindigt met een Show en vuurwerk.

http://www.plopsalanddepanne.be/nl/evenement/musicalia-nights


 • Fascination

Fascination is de 81ste editie van dé zomerrevue. Bovenaan de affiche prijkt de legendarische disco-salsagroep The Gibson Brothers, gekend van de wereldhits Cuba, Que Sera Mi Vida en Non Stop Dance.Daarnaast is The Barry White Experience ook van de partij. Reken maar op vele klassiekers van ‘The Walrus of Love’, met o.a. You’re the first, the last, my everything, Let the music play en Can’t get enough of youDe zomershow is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017 in Blankenberge.

http://witte-paard.be/event/fascination-2017/


U kan niet enkel aan de kust uw theaterhart ophalen, maar ook in o.a. Antwerpen, Brussel en aan het Donkmeer!

 • Cafe Beveren

U kon eerder op onze website al ons enthousiasme lezen over deze komische productie in het Antwerpse Fakkeltheater! Lees hier onze recensie.


 • Musicals sous les étoiles

Een aantal grote Vlaamse Musicalnamen, zoals Deborah De Ridder, Hans Peter Janssens, Anne Mie Gils, Wim van den Driessche en Steven Colombeen zingen morgen samen met een hun Waalse collega’s in Brussel een repertoire vol Musicalnummers.

http://www.bruxellons.be/


 • Kiss me Kate

Festivaria viert deze zomer haar 30-jarig bestaan met een musical van formaat. “Kiss me, Kate” is een hilarische Broadway klassieker die na meer dan 2000 voorstellingen in Londen en New York, eindelijk naar Vlaanderen komt. De meest passionele musical ooit wordt aan de oevers van het Donkmeer omgetoverd tot een hoogstaand spektakel in openlucht. In de hoofdrollen schitteren Jan Schepens, Goele De Raedt, Line Ellegiers en Michiel De Meyer. Met James Cooke en Bert Verbeke als komisch bandietenduo pret verzekerd! Voeg naast deze kleppers meer dan 100 enthousiaste figuranten en het grootste openluchtdecor van de Benelux toe, en je begrijpt meteen dat je dit spektakel deze zomer niet kan en mag missen.

https://www.festivaria.eu/


Home

#CafeBeveren #Fascination #KissmeKate #Musicalssouslesétoiles

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
 • Twitter
 • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0