Footloose: een swingende topproductieNa het succes van Dirty Dancing vorig jaar, kon een nieuwe internationale topmusical deze zomer niet ontbreken in het Kursaal van Oostende. Hiervoor heeft men 17 topartiesten overgebracht van Engeland naar België, om 14 shows van Footloose op het publiek los te laten.

Voor wie nog nooit de film of musical variant van het alombekende Footloose heeft gezien: deze productie gaan over de tiener Ren die moet verhuizen naar het stadje Bomont. Ren is bezeten door muziek en dansen, maar dat is in Bomont verboden. Dominee Moore is er tegen omdat zijn zoon na een nachtje fuiven is omgekomen in een ongeval. Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen een dansavond te organiseren.

Dit verhaal staat garant voor een swingend zomers avondje uit in het theater. Wat deze productie extra bijzonder maakt is het grote talent van de cast. Alle artiesten spelen, zingen en dansen niet alleen. Iedereen speelt ook nog meerdere instrumenten, waardoor ze zelf voor het totaalspektakel zorgen. Daarbovenop is alles van een erg hoog niveau: prachtige zang wordt gecombineerd met een enorm groot aantal aanstekelijke choreografieën. Bovendien slepen de acteurs je enerzijds mee in de emotie van het verhaal, maar laten je anderzijds enorm lachen tijdens de komische momenten. Door de Nederlands- en Franstalige ondertiteling bent u er zeker van dat u alles van het verhaal mee krijgt! De cast ontving een meer dan verdiend daverend applaus en een staande ovatie. Oh en u bent gewaarschuwd: de liedjes blijven gegarandeerd nog enige tijd in uw hoofd hangen!
Praktische informatie:

Deze productie speelt nog tot en met 6 augustus in het Kursaal van Oostende.

Tickets en info: http://footloosebelgie.be

#Footloose

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0