Komedie Compagnie blaast de kaarsjes uit


Op zaterdag 18 augustus mochten bezielers Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier de verjaardagstaart van De Komedie Compagnie aansnijden in het gezelschap van tientallen acteurs en theatermakers die reeds samenwerkten of zullen samenwerken met De Komedie Compagnie.

Alvorens het verjaardagsfeest op de "PLAASJ" van Antwerpen werd afgetrapt, stelde De Komedie Compagnie haar nieuwe theaterseizoen voor. In november 2018 gaat ENE GAST, TWEE BAZEN in première in regie van Stany Crets. Hij stelde een topcast samen met Sven De Ridder, Walter Baele, Koen Van Impe, Ludo Hellinx, Kevin Bellemans, Anouck Luyten , Laurenz Hoorelbeke, Shana Pieters, Eric Baranyanka, Sven Tummeleer en Jasmine Jaspers.

De volgende komedie komt er aan in het voorjaar van 2019, gebaseerd op een stuk van Ray Cooney, bewerkt door regisseur Christophe Ameye tot 'T SCHOON VERDIEP. Wie de Antwerpse burgemeester zal spelen wordt nog even geheim gehouden maar De Komedie Compagnie pakt wel al uit met knallende namen als Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle Privé, Christophe Stienlet, Dewulf Jeroen en Jan Van den Bosch.
Maar eerst gaat De Komedie Compagnie vanaf september op tournee door Vlaanderen met DE SCHAAR ERIN, deze interactieve komedie speelden ze in 2016 in Theater Elckerlyc.

#DeKomedieCompagnie #KomedieCompagnie #DirkVanVooren #nicowarrinnier #PLAASJ #enegasttweebazen #StanyCrets #SvenDeRidder #WalterBaele #KoenVanImpe #LudoHellinx #KevinBellemans #AnouckVanLuyten #LaurenzHoorelbeke #ShanaPieters #Ericbarayanka #SvenTummeleer #JsmineJaspers #RayCooney #ChristopheAmeye #TschoonVerdiep #RoelVanderstukken #ManouKersting

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0