Lotte Stevens in 'Grote madammen in het klein'


In de solovoorstelling Grote madammen in het klein, toont Lotte Stevens aan dat je ook als kleine vrouw, hoog kan scoren. Samen met een 5 koppige band brengt ze nummers van ware diva’s uit de muziekindustrie, van Beyonce tot Edith Piaf.


Dat deze musicalactrice kan zingen, dat toonde ze eerder al in o.a. Marie Antoinette en Evita. Maar na het zien van deze voorstelling is het duidelijk: deze kleine madam heeft een hele grote stem! Haar musicalervaring komt volledig tot zijn recht in de Nederlandstalige nummers van Ann Christy en Brigitte Kaandorp, waar je als toeschouwer volledig meegenomen wordt in het verhaal van het nummer. Maar ook de wereldberoemde nummers uit allerlei genres durft Lotte aan en met succes.

Dat alles praat ze aan elkaar met leuke weetjes over klein zijn, kleine sterren en haar jeugd. Hoewel hier in het begin de zenuwen de overhand namen, kreeg ze de humor en de smaak steeds verder te pakken gedurende de voorstelling. Die zenuwen verdwenen keer op keer met sneeuw voor de zon op het moment dat de muziek begon en ze kon doen waar ze het allerbeste in is: zingen en het publiek omverblazen met prachtige uithalen!

U kan nog gaan kijken op 8 november in Geel: www.dewerft.be

#LotteStevens #Geel #dewerft

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0