Wie wordt de man van Wendy?


Wendy Van Wanten heeft hem gekozen: háár man (Karel Deruwe)! En laat hij direct nadat hij werd verkozen in de finale van het televisieprogramma: Wie wordt de man van Wendy, bij haar intrekken. Maar is dit wel de man van haar dromen? Verkiest ze zijn rare gewoontes boven de charmes van de veel jongere en knappere afvaller (Andy Peelman Privé)? Wanneer blijkt dat niet alleen de winnaar, maar ook de verliezer opduiken in haar huis, lijkt de beslissing steeds minder evident. Bovendien ligt haar manager (Vicky Florus) op de loer… Pleegt Wendy contractbreuk? En is alles wel even eerlijk verlopen? Ontdek het in het Fakkeltheater bij “Wie wordt de man van Wendy?”.


Uitgezonderd. Theater brengt wederom een persiflage op een bekend televisieformat, wat zoals altijd leidt tot een feel good komedie. Met slechts vier personages, een simpele verhaallijn en droge humor, is dit theatervoer voor een ideale avond na een drukke werkweek, waarbij u niet te veel hoeft na te denken, maar vooral mag ontspannen en lachen! De acteurs houden elkaar bovendien perfect in evenwicht en geven elkaar enerzijds de ruimte om te spelen, en vullen elkaar op andere momenten perfect aan. De humor komt deels uit een traditioneel deureningrediënt, vol met ongemakkelijke situaties, als platte humor vol droge moppen. Dit stuk past daarom perfect in het repertoire van Uitgezonderd.

U kan nog tot en met 4 november gaan kijken in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Nog geen tickets? www.uitgezonderd.be

#WendyVanWanten #KarelDeruwe #AndyPeelman #VickyFlorus #Fakkeltheater #UItgezonderdTheater #komedie

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0