'Liever geen geld', of toch wel?


Sinds dit weekend kan u in het EWT gaan kijken naar hun nieuwste komedie “Liever geen geld”. Het Ewt Toneelgezelschap staat altijd garant voor een avond keihard lachen en om komedies van een zeer hoog niveau. Ook dit stuk, naar het Franse Non à l’argent, van auteur Flavia Coste , heeft het EWT, onder leiding van regisseur Theo Van Baarle, weten omtoveren naar een geweldige Vlaamse variant.


Want wat gebeurt er als je opeens, heel, heel, heel veel geld wint? Jaagt dan iedereen achter je geld en word je zelf ongelukkig? Houden mensen dan nog wel écht van je? Richard ziet maar één oplossing… het geld weigeren in de naam van de liefde en vriendschap. Maar of daar zijn vrouw, moeder en beste vriend hetzelfde over denken...

Dat lijdt tot een komedie vol dialogen en gezichtsuitdrukkingen. Waar we bij het EWT vaak veel deuren-scenes zien, blijft het dit keer redelijk statisch. Wat van de acteurs nog meer spelvaardigheid en met name mimiek vereist. Maar daar weet deze cast, Frank De KAey, Maarten Bosmans, Dorothy Wuyts Privé en Chris Mathieu wel raadt mee! Waar ieder als individu al sterk kan acteren, blijkt dit viertal elkaar keer op keer te versterken. Kortom! Een aanrader voor de donkere herfstavonden!

Meer info: www.ewt.be

#EwtToneelgezelschap #FlaviaCoste #TheoVanBaarle #FrankDeKaey #MaartenBosmans #DorothyWuyts #ChrisMathieu

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0