Ene gast, twee bazen: met deze muzikale komedie viert De Komedie Compagnie zijn 10 jarig bestaan


De Komedie Compagnie viert zijn 10 jarig bestaan met een spetterende en vernieuwde muzikale komedie: Ene gast, twee bazen.

Vernieuwend? Jazeker!

De komedie begint met een live band, die je mee terug neemt naar de sixties.. Vul de band aan met een aantal acteurs die ook nog eens heel erg goed kunnen zingen en een grote meerwaarde is geboren!


Uiteraard draait een komedie nog altijd om het komediegehalte, ook daaraan komt u niets te kort. Grote credits gaan hierbij toch uit naar de hoofdrol, door Sven De Ridder Privè. Hij weet door zijn bizarre en hysterische personage de lachers keer op keer op zijn hand te krijgen en bovendien op een geheel natuurlijke manier rechtstreeks te interacteren met het publiek. Zet het personage van Sven samen met Gaston (Walter Baele ), de hoogbejaarde ober en de zaal kan niet meer stoppen van het lachen.

Dit zijn slechts 2 namen van de enorm grote cast: Sven De Ridder, Koen Van Impe, Jasmine Jaspers, Ludo Hellinx, Ludo Hoogmartens, Shana Pieters, Laurenz Hoorelbeke, Anouck Luyten, Kevin Bellemans, Sven Tummeleer, Walter Baele én de 4 koppige liveband. Giet over die mensen de nodige Stany Crets humor en u weet wat u te wachten staat! Een avond bomvol bizarre humor, bizarre personages in een bizarre context. Amusement gegarandeerd!

Het verhaal? Dat speelt zich af in de jaren ’60 op Linkeroever in Antwerpen, waarbij een jonge gast werkt voor twee totaal verschillende bazen die dit niet weten van elkaar. Wat volgt is een heerlijke komedie waarin allerlei bizarre personages opduiken tot grote verwarring van het sympathieke hoofdpersonage.

Trakteer uzelf nog op een leuke voorstelling tot 9 december, in Theater Elckerlyc: www.elckerlyc.be

#KomedieCompagnie #SvenDeRidder #WalterBaele #KoenVanImpe #JasmineJaspers #LudoHellinx #LudoHoogmartens #ShanaPieters #LaurenzHoorelbeke #AnouckLuyten #KevinBellemans #SvenTummeleer #StanyCrets #TheaterElckerlyc

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0