A Night @ The Movies bij De Winterrevue 2018


De Winterrevue 2018: een ongezien, knallend spektakel. Inmiddels is het een traditie, al vier jaar op rij kan u rond de jaarwisseling genieten van een fantastisch show, en ieder jaar lijkt de lat hoger en hoger te liggen. Dat hoge niveau werd vanaf de eerste toon gezet, met een fantastisch openingsnummer werden alle artiesten geïntroduceerd: Laurenz Hoorelbeke, Ann Van den Broeck, Shana Pieters, Patrick Onzia, Dirk Van Vooren en Britt Van Der Borght. De vertrouwde gezichten van de Winterrevue worden bijgestaan door twee leading ladies: Katja Retsin en Anne De Baetzelier Privé, die de knepen van het revuevak tijdens de voorstelling aangeleerd krijgen: zingen, dansen en af en toe een beetje zwanzen!


Het thema werd ook dit jaar: A Night @ The Movies, waar letterlijk en figuurlijk allerlei uiteenlopende film(figuren) de revue passeren: van Dombo tot Mozes. Dit jaar lijkt meer dan ooit de perfecte balans gevonden tussen sketches, zang en dans en vloeit alles feilloos, maar verrassend leuk in elkaar over. Enkel lof kan ik spreken over alle prestaties: ongeziene timings, met hier en daar geweldige improvisaties, zang van het hoogste niveau en een te gekke choreografie die tot in de puntjes gelijk verloopt en dat alles in fantastische kostuums.

Niet alleen alle artiesten verdienen een gigantische pluim, maar zeker ook de creatives die dit geheel tot een ongekend revue-niveau hebben getild: Stany Crets (regisseur), Laurent Flament Full(choreograaf), Pol Vanfleteren (vocale arrangementen), Eric Melaerts(orkestleider) en Griet Van Landeghem (styling).

Nog een gaatje in uw bomvolle eindejaarsagenda? Breng dan zeker een bezoek aan Theater Elckerlyc en laat u onderdompelen in alle glitter, glamour en humor!

Meer info: www.elckerlyc.be


#DeWinterrevue #LaurenzHoorelbeke #AnnvandenBroeck #ShanaPieters #PatrickOnzia #DirkVanVooren #BrittvanDerBorght #KatjaRetsin #AnneDeBaetzelier #StanyCrets #LaurentFlament #PolVanfleteren #EricMelaerts #GrietVanLandeghem #TheaterElckerlyc #Elckerlyc #eindejaar

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0