Deuren Durnez NV


Op zoek naar de perfecte deur(enkomedie)? Breng dan een bezoek aan Deuren Durnez NV! Het Ewt Toneelgezelschap viert haar 60-jarige bestaan met hetgeen waar zij het aller- allerbeste in zijn: een komedie vol deuren en onverwachte wendingen! Deuren Durnez NV, de allerlaatste creatie die afgelopen weekend in première ging, is dan ook speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Jeroen Maes.


Wat weer een normale dag leek te worden in de deurenwinkel van René Durnez (Marc Verbruggen), lijkt al snel te veranderen na het bezoek van een aantal bizarre klanten (Frank De Kaey, Daisy Thys, Annik Boel Pauwels en Door Vanboeckel), die meer met elkaar gemeen lijken te hebben dan in eerste instantie duidelijk is. Terwijl de magazijnier (Paul Maes) zijn geduld dreigt te verliezen, zorgen de zoon des huizes en zijn vriend (Mathias Daneels en Thomas Van Goethem) voor de nodige extra drama. Als klap op de vuurpeil heeft de echtgenote van René (Gerdy Swennen) een producent (Jerry Verhaert) in de arm genomen voor het maken van een ware Televisiespot.

Maar liefst 10 acteurs en 10 deuren bezorgen u een onvergetelijke en vooral hilarische avond. De ene twist volgt de andere op en het verhaal klopt van begin tot eind. De acteurs stralen en worden op de top van hun talenten ingezet. Ook deze keer bewijst het EWT-theater zich weer met een (deuren)komedie van de bovenste plank. Namens BOA van harte gefeliciteerd met het jubileum, en op naar de volgende 60 jaar vol top-komedies!

Mis de jubileum voorstelling niet! Nog geen tickets? www.ewt.be

#DeurenDurnezNV #EwtToneelgezelschap #JeroenMaes #MarcVerbruggen #FrankDeKaey #DaisyThys #AnnikBoelPauwels #DoorVanboeckel #PaulMaes #MathiasDaneels #ThomsVanGoethem #GerdySwennen #JerryVerhaert

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0