Vapeurs In De Sneeuw


Vorig jaar lanceerde Uitgezonderd. Theater met hun voorstelling Vapeurs een nieuw concept: Ladies at the theatre, voor en door vrouwen! Toen vertrokken de vriendinnen “The Flying Vapeurs” naar Bali, maar waar kan je een hevige vapeuraanval het beste bestrijden? Juist, in de sneeuw

! In Vapeurs in de sneeuw vertrekken de dames dan ook op skivakantie.

En wat voor vakantie… Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor TV en haar vriendinnen mogen mee. Maar wat als je daarbij je nieuwe vriend, kunstgalerij en moeder moet thuislaten? En wat doen die paddo’s in de bagage? Kortom: voldoende voer om 4 vrouwen in de overgang een onvergetelijke (dramatische) vakantie te doen beleven.


Waar vorig jaar vapeurs een leuke en goede start bleek te zijn van het nieuwe concept, bleef het hier en daar vlak. Daar is dit jaar, met een licht gewijzigde cast, niets meer van te merken. De dames, Myriam Bronzwaar, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens & Anne Mie Gils spelen ieder een fantastische, diepgaandere rol. Spel en zang wisselen elkaar niet alleen perfect af, maar zorgen bovendien voor een grote meerwaarde aan het stuk. De humor verdient ongetwijfeld de grootste pluimen hier, zeker in combinatie met de geweldige timing en expressie van alle vier de dames. Het stuk staat als een huis en is een rollercoaster van herkenbaarheid, humor en emotie.

Deze voorstelling staat met stip op 1 van alle producties van Uitgezonderd! Een avond vol amusement voor vrouwen, maar ongetwijfeld ook voor mannen! Een grote aanrader voor een hilarische avond uit.

Meer info: uitgezonderd.be

#UItgezonderdTheater #Vapeurs #Ladiesatthetheatre #TheFlyingVapeurs #MyriamBronzwaar #LuluAertgeerts #NeleGoossens #AnneMieGils

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0