Hans & Grietje, De Musical brengt plezier voor jong en oud!


Nog op zoek naar een leuke uitstap voor jong en oud tijdens de Kerstvakantie? Breng dan zeker een bezoek aan Hans & Grietje, De Musical!


Bent u vorig jaar gaan kijken naar Roodkapje? Dan kan ik u garanderen dat deze musical naadloos aansluit bij dat succes. Hans & Grietje is wederom een musical die leuk is voor iedereen, van de allerkleinste tot de allergrootste. Dankzij de vele ‘lagen’ die de musical bevat, kijkt ieder door zijn of haar eigen bril naar een mooie voorstelling. De kinderen gaan samen met Hans en Grietje op een spannende zoektocht naar de wensput en worden niet alleen verrast door de enge heks, maar ook door de prins uit Assepoester en een ware toverfee! De wat ouderen daarentegen, zien aardig wat knipogen naar de hedendaagse maatschappij en hebben aan humor geen gebrek.


De muziek werkt niet alleen enorm aanstekelijk, het is ook nog van een hele hoge kwaliteit, zowel gezongen als gecomponeerd. Naast de zangkwaliteiten zijn een aantal van de acteurs ook duidelijk gecast op enerzijds een komische timing en anderzijds het dansniveau. Wout Verstappen en Ianthe Tavernier zetten een perfect gebalanceerde Hans en Grietje neer, waarbij hun titelsong “Zo gaan wij op pad” een groot succes blijkt. De humor zien we zeker terug bij Prins Matthew Michel en konijnen Michaël Zanders en Charline Catrysse. Vocaal pakt Music Hall uit met de drie vertelsters, Oonagh Jacobs, Elke Buyle en Charlotte Verduyn enerzijds, en anderzijds heks Ilse La Monaca. Opvallend zijn ook de prestaties van de bijrollen, waarbij Frank Beurskens-Fleuren, Jervin Weckx en Rosanne Pits, in een mum van tijd schakelen tussen hun verschillende personages.

Meer info: musichall.be

#musical #HansampGrietje #WoutVerstappen #IantheTavernier #MatthewMichel #MichaëlZanders #CharlineCatrysse #MusicHall #OonaghJacobs #ElkeBuyle #CharlotteVerduyn #IlseLaMonaca #FrankBeurskensFleuren #JervinWeckx #RosannePits #MusicHall

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0