5 theaters om de warmte te trotserenDeze week is het warm, erg warm. De temperaturen zijn er alvast naar en met een gevoelstemperatuur van 42 graden kan je maar beter de verkoeling opzoeken. Een aantal perfecte plekjes voor jou.
Theater Elckerlyc Antwerpen

Langere en warmere zomers was voldoende reden om een airco installatie te installeren bij Theater Elckerlyc. De investering moet het comfort van de Theaterbezoeker verhogen. Theater met verkoeling kan je dus vinden bij "De scouts forever".


Fakkeltheater Antwerpen

Voor een heerlijk strandfeestje moet je in de Rode zaal zijn. Inclusief zeebriesje, want jawel, ook daar is er verkoeling met een gloednieuwe airco! Tot en met 18 augustus in het Fakkeltheater.


Theaters Gentse Feesten

Hete Gentse feesten! Maar verkoeling kan je zoeken in de vele theaters in Gent. Er zijn voorstellingen gedurende de feesten in meer dan 10 verkoelde zalen.


Het Witte Paard Blankenberge

Héél de dag in de verkoeling? Dat kan in Blankenberge! In de namiddag kan je er terecht voor een feestje met Jacky Lafon en s'avonds kan je genieten van een Internationale topshow en als dat nog niet genoeg is? Op 800 meter van het Witte Paard kan je de zee in duiken!


Kursaal Oostende

Op dit moment kan je nog een aantal dagen naar de Kampioenen 3D, maar al gauw worden de DISCO tonen ingezet met Gloria Gaynor en Fame the Musical. Koude rillingen en disco tunes zijn hier te verkrijgen.


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0