7 populaire cadeau trends: theater schenken is hip

Een origineel cadeau nodig? Dan is theater schenken misschien iets voor jouw. We lijsten ze even op:


1. De Studio 100 cadeaubon


Op zoek naar een cadeau dat je laat lachen én laat huilen, je met verstomming slaat en kippenvel bezorgt? De Studio 100 Pop-Up Theater Cadeaubon is het perfecte geschenk om iemand te verrassen of verrast te worden. Beleef met deze cadeaubon een unieke beleving met de spektakel-musical 40-45 of Daens, de Musical.


2. De Loge 10 theaterbon


U kunt zelf bepalen hoeveel tickets u wenst te schenken. Nadien kiest de gelukkige zelf welke productie hij/zij wenst te zien en op welke voorstellingsdag. Hieronder vindt u onze prijzentabel waarbij u in één oogopslag ziet hoeveel de waarde van onze tickets zijn.3. Waardebon vanaf 5 euro bij Theater Elckerlyc


Nog geen verrassend cadeau gevonden? Bestel dan vlug het plezantste cadeau dat er bestaat: de waardebon van Theater Elckerlyc. De waardebon is geldig op alle voorstellingen in Theater Elckerlyc.


4. Arsenaal Lazarus

Schenk jouw vriend(in), familie of collega één of meerdere avondje(s) theater bij ARSENAAL/LAZARUS. Koop een cadeaubon (€ 15 = ticket voor 1 voorstelling naar keuze) of cadeau-abonnement (€ 80 / 60 / 50) aan de balie of bestel via mail.


5. Het Witte Paard


Verschillende arrangementen om van uw avondje uit een totaalbeleving volgens uw wensen te maken. Zo kan u de revueshow laten voorafgaan met een heerlijk diner in het restaurant van Hotel Aazaert of afsluiten met een overnachting in één van de hotels. U kan ook kiezen voor een dinnershow, waar u tijdens het spektakel van enkele delicieuze gerechten geniet. Meer info op de website van het witte paard.


6. Pocahontas onder de kerstboomNa het onwaarschijnlijke succes van Aladdin pakt Uitgezonderd opnieuw uit met een splinternieuwe familiemusical. Ook deze keer de gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, veel humor en af en toe een traan. 


7. Musical Bon aan huis zonder extra kosten


Met Deep bridge musical bon geef je musical cadeau. Die krijg je digitaal of - zonder extra kosten - als een mooie voucher via de post.


Je kan een bon kopen t.w.v. €25, €50 of €100 (combineren mogelijk). De cadeaubonnen zijn geldig op alle shows van Deep Bridge in Antwerpen, Gent of Hasselt.


Deepbridge brengt in 2020 o.a. Mamma Mia, Sneeuwitje, Urbanus en The Sound of Music

Let wel op: De ontvanger boekt met de cadeaubon zijn/haar tickets via de website maar dat kan slechts tot 31 januari 2020. Hij/zij kiest een voorstelling, datum en rang naar keuze.


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0