Aaron De Veene over manipulatie en assertiviteit

Aaron De Veene is 23 jaar en heeft zelf niet veel last van een tekort aan assertiviteit, als student scoort hij op dit moment al de ene rol na de andere, en is één van onze veel belovende toekomstige acteurs. Of dat door manipulatie van de casting teams komt is te betwijfelen. Op dit moment speelt hij mee in de succesmusical Kiss Of The Spider Woman en binnenkort brengt hij samen met Hélène Kamers schoolvoorstelling DOEDAIS.


Doedadis is een voorstelling over manipulatie en assertiviteit. Wanneer iemand je grens overschrijdt, mag je NEE zeggen. Doedadis haalt verschillende situaties aan waarin nee zeggen moeilijk is, maar wel dient te gebeuren.

Dit actuele onderwerp is waar DOEDADIS over gaat.Het speelt in op deze tijd en de leefwereld van de kinderen.

Biografie Aaron De Veene

Aaron De Veene heeft musical gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Hij was te zien als ‘Prins Henri’ in het sprookjesconcert ‘Er Was Eens’ en maakte deel uit van het ensemble in ‘Spamalot’, beide geproduceerd door ‘Deep Bridge’.


Tijdens zijn opleiding mocht hij verschillende rollen op zich nemen in o.a. ‘Pippin’, ‘Jekyll&Hyde’ & ‘Catch Me If You Can’ waarin hij de hoofdrol vertolkte. Hij is momenteel te zien als ‘Gabriël’ in ‘Kiss of the Spider Woman’ en zal volgend seizoen te zien zijn in ‘Bossemans & Coppenolle’ & ‘Zwijg, kleine’, beide van het productiehuis ‘Loge10theaterproducties’.

Biografie Hélène Kamers

Hélène Kamers studeerde in juni 2019 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Naast haar opleiding in Brussel volgde Hélène de Summer Intensive Musicaltheatre Course aan de Guildford School of Acting, in Engeland. Ze was tijdens haar opleiding te zien in het ensemble van Pippin (regie: Jeroen Maes), Jekyll & Hyde (regie: Lulu Aertgeerts), Misschien wisten zij alles (regie: Jan Schepens) en als Paula in Catch Me If You Can (regie: Bruno Van Heystraeten)


In het theater was ze al te zien in het ensemble van Sunset Boulevard (Festival Bruxellons!, regie: Jack Cooper en Simon Paco). In mei 2019 speelde ze in de showcase van het ZAV Duitsland in Berlijn (theater Wintergarten).headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0