Acteur Werther Vander Sarren overleden

“Na een lange strijd heeft Werther Vander Sarren op 10 januari onze wereld verlaten”, schrijft de familie van het in hun verklaring. “Werther werd omringd door zijn familie.


De laatste paar maanden verbleef hij in Home St.-Franciscus te Kwaremont. Hij had suikerziekte en hij leed ook aan de ziekte van Alzheimer. Hij was 78.


Op facebook:


Werther Vander Sarren, jij was de man die me 38 jaar geleden de liefde voor het (amateur)theater bijbracht. Als kleine uk van 10 jaar stond ik samen met jou op de planken bij de Waregemse vereniging Kunst & Eendracht in het stuk "De Paradijsvogels", dat jij toen ook regisseerde.

Jij was ook diegene die me een paar jaar later introduceerde bij de Kortrijkse Toneelvereniging Taal & Kunst Kortrijk, waarvan ik nog steeds lid ben en intussen ook deel uitmaak van het bestuur. We stonden samen ook op de planken bij Theater Antigone in Kortrijk... En hoewel onze wegen elkaar niet constant kruisten, en we mekaar door de jaren heen wat uit het oog verloren waren, ben ik jou steeds blijven beschouwen als een goeie vriend...


Werther Vander Sarren, bedankt dat je ooit m'n pad kruiste, want zonder jou had ik misschien nooit de passie ontdekt voor de hobby die tot op vandaag zo belangrijk ik is in m'n leven en waaraan ik nog steeds zo veel plezier beleef.

Werther, vriend... Het ga je goed, waar je ook bent! 😥


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0