Al 20 000 tickets voor komedie van Jeroen Maes

Het Prethuis is momenteel op toer met de komedie ‘De Serviceflat’. In totaal staan er 70 voorstellingen gepland. En er zijn er al meer dan 20.000 tickets verkocht. Gisterenavond in het cultureel centrum Het Perron in Ieper was het feest, Het Prethuis mocht de 10.000e bezoeker van deze HIT-komedie in de bloemetjes zetten. In het voorjaar strijkt Het Prethuis met ‘De Serviceflat’ neer in Het Antwerpse Fakkeltheater.‘De Serviceflat’ is van de hand van Jeroen Maes, die zelf ook meespeelt, geflankeerd door Peter Bulckaen, Tine Priem, Karin Tanghe en Bianca Vanhaverbeke.


Het verhaal


Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor.

Er wordt echter een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Edelhart Deman. Die zorgt voor een totale ommekeer die zoonlief niet had zien aankomen!

Een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor!

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0