Antwerpse dansgroep speelt eigen show in Disneyland theater


Het Duffelse showteam Are U Famous bracht vandaag een eigen show in Disneyland Parijs. 25 dansers, met leeftijden van 10 tot en met 22 jaar, stonden op de planken van het theater van het beroemde pretpark. 3.000 aanwezigen zagen dat het goed was.


“Meteen na de show kregen we de vraag of we wilden terugkomen”, aldus de choreograaf.

Aan ervaring geen gebrek bij het Duffelse showteam Are U Famous, dat zijn uitvalsbasis heeft in de Nijverheidsstraat te Duffel. In het verleden dansten de jongens en meisjes, die uit alle hoeken van Vlaanderen komen, voor verschillende artiesten, zoals Bart Kaëll en zelfs Justin Bieber. Nu is het tijd voor een eigen show in Disneyland Parijs. De groep had hier drie jaar geleden auditie voor gedaan. En was toen een kleinschaliger showmoment dan vandaag. Blijkbaar waren ze toen tevreden over onze prestatie want onze naam werd doorgegeven aan het hoofd van de entertainment in Disneyland.


Die contacteerde de groep met de vraag of we een compilatiefilmpje konden doorsturen. Dat werd zo positief onthaald dat Disneyland waardoor ze nu hun eigen show krijgen in prime time, iets na de middag, en dit in het Disney videopolis theater Parijs.


Videopolis is een theater in het Disneyland Park in Disneyland Parijs, in de buurt van Marne-la-Vallée. Het is een onderdeel van het Discoveryland-gedeelte van het park, een alternatieve kijk op het Tomorrowland-concept, waarbij rekening wordt gehouden met de science fiction die wordt gepionierd door Jules Verne, H.G. Wells of Leonardo da Vinci.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0