Aron Wade en Nick Delafontaine brengen twee productiesMémoire Perdue, het jonge productiehuis van bezielers Aron Wade en Nick Delafontaine kondigde al eerder dit jaar zijn verhuis aan naar het Fakkeltheater. Ze zullen er komend seizoen twee producties brengen: "De Voornaam" in de Zwarte Zaal en nu in september, "Juffrouw Julie" in de Kleine Fakkel. "Juffrouw Julie" is opnieuw een stuk dat een opvallend actuele insteek krijgt. Dit stuk is meteen ook het regiedebuut van Hans Ligtvoet die speciaal voor Mémoire Perdue een eigen versie schreef.


De cast bestaat uit Anouk Lambrechts die haar eerste eerste stappen zet bij Mémoire Perdue.  Emelien Raats - die zeer onlangs nog te zien was in The Great Gatsby - begint aan haar derde productie bij Mémoire Perdue. Nick Delafontaine, wisselt voor de eerste keer sinds "Skylight", de regiestoel en gaat mee spelen op de bühne, na alle seizoenen bij het Echt Antwaarps Teater wisselt hij komedie in voor een repertoirestuk. De repetities zijn volop bezig voor het stuk dat op 6 september in première gaat en tot en met 14 september te zien zal zijn in de Kleine Fakkel.


Niemand minder dan Hans Ligtvoet is de ervaren kapitein die deze jonge gedreven ploeg mag coachen. Het is voor Hans meteen zijn debuut als regisseur in het theater.  Ook de tekst, die gebaseerd is op het originele werk van August Strinberg, is van zijn hand. Ligtvoet maakte de interessante keuze om het stuk, nu anno 2019 te laten afspelen. 

Tickets & info: www.memoireperdue.be / www.fakkeltheater.be of via 070/246.036


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0