Bekende Vlaming die 2 jobs combineert met een gezin is geen uitzondering

Afgelopen seizoen maakte Patsy Van der Meeren haar entree in ‘Familie’ als de poetsvrouw van Peter Van den Bossche. Elf jaar nadat ze afscheid nam van Marie, haar personage in ‘Thuis’.


Patsy Van der Meeren combineert 2 jobs. Ze verzorgt de public relations, de events en de communicatie bij DATS 24, de tankstations van de Colruyt-groep. Ze staat sinds begin dit jaar op de set bij ‘Familie’, dus het was even zoeken voor haar. Vertelt ze in Primo.


De twee jobs zijn te combineren. Pas op, het is wel heftig hoor. Ik ben van ’s morgens tot ’s avonds druk in de weer. De evenementen die ik voor mijn ander werk organiseer, zijn heel dikwijls ’s avonds, dus ja, het zijn lange dagen. Maar dat is niet erg, ik doe dat graag.

Haar PR-werk opzeggen, daar heeft ze geen seconde aan gedacht. Overschakelen naar een halftijds systeem tijdens de opnamemaanden was geen enkel probleem voor Colruyt.


"En ik ben heus niet de enigste Bekende Vlaming laat staan Vlaming die 2 jobs combineert met een gezin"

Jef, mijn zoontje, wordt 7 jaar en mijn dochter, Charlotte, is 1,5. Een leeftijd waar je nog moet voor zorgen. Je kan niet zomaar zeggen: ‘Trek je plan’. Dat gaat niet. Maar ook hier: het lukt. Al moet ik toegeven: ik zie ze soms te weinig. Zoals nu. De kinderen hadden al verlof terwijl ik nog volop aan het werken ben.


Gelukkig zijn oma en opa er dan om voor hen te zorgen. Ik ben mijn ouders dan ook zeer dankbaar!Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdelijke carrièreswitch om te overleven

Het uitblijvende perspectief zet artiesten met in maart nog volle agenda's, aan om een carrièreswitch te maken. Nu bijna alle producties in 2020 uitgesteld werden, of de cast & crew gehalveerd is zit

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • RSS
  • Snapchat
  • Spotify
  • LinkedIn
  • Twitter
  • livepng
0