Bijna vergeten

We zouden het bijna vergeten maar regisseur Rikkert Van Dijck is met Carry Goossens, Manu Jacobs en Ann De Winne samen het Vlaamse land aan het doorploeteren met hun succesproductie vergeet mij niet. "Vergeet Mij Niet" ging in april 2017 in première in het Fakkeltheater en ontving unaniem lovende recensies, en dat is vandaag niet anders. Ze gaan nog even door tot 14 maart 2019.

VERGEET MIJ NIET vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een dementerend grootvader en diens kleinzoon. Herman is een oude weduwnaar die zich verscholen houdt in de vertrouwde omgeving van zijn huis. Het weinig contact met de buitenwereld komt van zijn kleinzoon, Stan. Deze twee handen op één buik banen zich samen een weg door alle praktische beslommeringen die de ouderdom met zich meebrengt.

Wanneer Herman langzaamaan door dementie ingekapseld wordt, wordt de eens zo vertrouwde grootvader-kleinzoon-relatie bestrooid met nieuwe en onbekende hindernissen. De ziekte vervult Herman, ze flirt als het ware met hem. Ze ontneemt hem structuur en geeft chaos in de plaats. In de zoektocht van Stan naar zijn grootvader van vroeger, blijkt humor het beste bindmiddel tussen deze twee generaties.


meer info op: https://fakkeltheater.be/nieuws/vergeet-mij-niet-op-tournee-door-vlaanderen


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0